Tatuointi

Tatuointi, toimintaa ylläpitävä voima. Tatuoinnit ovat yksi maailman vanhimmista kuvataiteen muodoista. Liikkeestämme löytyy piirrosmalleja ja idealehtiä, joista voi katsella erilaisia tatuointimalleja, jos nämä eivät riitä voimme myös suunnitella sinulle oman uniikin tatuoinnin toiveittesi mukaan. Pienet tatuoinnit, on mahdollista tehdä käsin, hand poked, Luutikulla tai neulalla. Käsintehdyt tatuoinnit voivat olla myös voimaannuttavia kuvia ja antaa syvemmän merkityksen, se vie takaisin ikivanhaan rituaaliin ja aikaan ennen tatuointikonetta, jolloin tatuoinnit olivat heimotunnuksia, merkkiä sosiaalisesta asemasta, loitsuja, tarinoita sielusta, symboleita.
Kestopigmentointi, kulmat, lainerit, huulet, kauneuspilkut. Tehdään kestopigmentointi väreillä jotka haalistuvat ajan myötä.

Kaikki yrityksemme toimenpiteet tehdään huolella ja parhaalla mahdollisella hygienialla, jotta asiakkaalle saadaan paras mahdollinen kokemus yrityksestä ja tarjoamastamme osaamisesta. Terveystarkastajan ja eläinlääkärin tarkastamat/valvomat toimitilat.

Yrityksemme tarjoaa kirjalliset hoito-ohjeet aina toimenpiteen jälkeen. Jälkihoito tuotteita löytyy studioltamme. Hoito-ohjeita noudattamalla saat takuun toimenpiteille, kun ilmoitat siitä kuukauden sisällä.

Älä anna pienenkään huolen estää kysymistä, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tatuoinnin hoito-ohjeet

Vinkkejä: